Međunarodna energetska konferencija o biomasi i obnovljivim izvorima energije

Budućnost bioenergije u odnosu na fosilna goriva

REZERVIRAJTE MJESTO NA VRIJEME!: Bliži se 10. Međunarodna energetska konferencija

 

Ostala su svega dva tjedna do 10. Međunarodne energetske konferencije o biomasi i OIE, a koja će se održati 24.2. u zagrebačkom hotelu Westin (Kristalna dvorana). Već čitavo desetljeće ova konferencija promovira najbolje prakse i suočava stručni auditorij s mnogobrojnim sektorskim izazovima.

Prisustvo međunarodnih stručnjaka te domaće politike, a posebno najviših dužnosnika zaduženih za resor potvrda je potencijala koji Hrvatska ima u OIE te njihovoj važnosti u smanjenju emisije stakleničkih plinova. Neke od središnjih tema ovogodišnje konferencije bit će energetska tranzicija, niskougljično gospodarstvo, ulaganja i financiranje, EU projekti te inovacije, a utvrdit će se i novi trendovi te upoznati najsuvremenije tehnologije.

Konferencija iz godine u godinu okupi više od 200 sudionika, a veliki odaziv očekuje se i od strukovnih udruga iz Bruxellesa te partnerskih udruženja i tvrtki iz EU (Italija, Njemačka, Austrija itd.), kao i susjednih zemalja iz regije (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). Rezervirajte svoje mjesto putem: info@drvniklaster.hr